Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2012 23:55 - След време
Автор: shysha77 Категория: Други   
Прочетен: 630 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.07.2012 00:25


 В живота на всеки идва един етап - етапа в който осъзнаваме кои са ни приятели,кои ще бъдат и кои трябва да напуснем . Всички използват думата приятел, но влагат ли смисъл в нея ? Приятелите са хора на който можем да разчираме въпреки всичко и всеки. Приятеля никога няма да ни нарани умишлено,но дори и да го направи ще поиска прошка. Замислете се колко от вашите приятели биха направили всичко за вас ... 
Доверяваме се на нови и нови хора и всички наричаме приятели, но това са просто добри познати . Приятелите са хората на който можем да споделим всичко,хората който ще ни дадат съвети дори и да не ги послушаме, хората който ни пазят с цената на живота си . Според някой приятел е този с който  купонясваш, но какво става когато купона свърши ? Приятел е този който е до теб когато си съсипан. Точно когато сме съсипани разбираме кои са ни приятели. Истинското приятелство никога не е лъжливо,лицемерно, подло , никога не мисли лошо, не се уповава на дразги и лъжи . Приятелството не е това да търсиш някого само когато имаш нужда от него . 
Когато някой не  оценява нас и усилията който правим за да е щастлив просто трябва да си отидем без да поглеждаме назад. Няма смисъл да се измъчваме само и да си тровим живота задади някой който дори незнае значението на думата приятелство . След време хората осъзнават грешките си , но  живота си тече хората се променят . Интересното на живота е това как хората с който сме били най-добри приятели като деца след години дори не ни поздравяват на улицата . Най-прекрасното приятелство е децкото тогава единсвеното нещо за което можем да се скараме е това кой с коя кукла да бъде или на каква игра да играем . Живота се преобръща игрите с кукли се превръщат в игри с момчета,алкохол и др. Всеки тръгва по своя път добър или лош сам си избира,но един ден се връща в спомените и открива колко по добре е да си дете . Не бързайте да пораснете. Не гледайте само напред или само назад сегашния момент е важен защото вчера е минало,утре е мистерия. Бъдете себе си и никога не забравяйте не се впрягайте много в живота никой не се измъква жив !!! :) 



Тагове:   живот,   време,   приятелство,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: shysha77
Категория: Забавление
Прочетен: 14318
Постинги: 6
Коментари: 3
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031